Descripció del producte:
- Elaboració: Cada varietat de raïm, collita 100% a ma i en el seu punt òptim de maduració, es transporta ràpidament a les premses per evitar la seva oxidació, arribant els raïms sencers i en perfectes condicions. Es passen totes les varietats per les taules de selecció i seguidament es realitza separadament la premsada de cada varietat, suaument, aprofitant només la primera premsada, el “most flor”. Aquest, amb una curosa vinificació i fermentació amb llevats salvatges propis, dóna com a resultat excel·lents vins blancs. Han incorporat la tecnologia Inertys a les seves premses, aquesta protegeix el most de l’oxidació durant la fase de la premsada. Segona fermentació en ampolla.
- Criança: Més de 36 mesos en ampolla. Cada any es realitza el poignettage (agitació en ampolla), que fa que els llevats es tornin a barrejar-se amb el vi. D’aquesta manera l’escumós s’enriqueix en aromes i sabors. Tipus brut, 4gr/l sucre.
- Varietats: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Totes de la seva finca: Can Martí.
- Grau alcohòlic: 11,5% Vol.