Qui som

La nostra adreça web és: https://www.lorigen.cat.

L’Origen, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

  • La seva denominació social és: ESCOLA DE CUINA EL MORTER S.L
  • El seu nom comercial és: L’ORIGEN.
  • El seu CIF és: B60883535
  • El seu domicili social és a: Carrer Sant Pere, 7 amb codi postal 08560 de MANLLEU (Barcelona; Espanya).
  • Està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al Tom 28325, Foli 13, Full B-132.755 inscripció 1a.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Recollim les dades necessàries per posar-nos en contacte amb tu i tens dret a rectificar o que eliminem les dades que tenim a tal efecte.
No compartim les dades recollides amb tercers a no ser que sigui imprescindible per poder portar a terme el servei que ens hagis encomanat (per exemple amb els transportistes per que et puguin portar el paquet).

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Es recullen dades analítiques per tal de millorar el servei amb Jetpack de l’empresa automattic

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les dades recollides amb tercers a no ser que sigui imprescindible per poder portar a terme el servei que ens hagis encomanat o per protegir la web i les dades dels usuaris. Utilitzem els serveis de cloudflare i imunify360 qui cedim l’adreça IP de les connexions suspitoses de fer un ús malintencionat de la web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

  • Telèfon: 93 850 72 94
  • E-mail: info@lorigen.cat
  • Adreça postal: Carrer Sant Pere, 7 amb codi postal 08560 de MANLLEU (Barcelona; Espanya).

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris de la web i L’Origen es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Utilitzem un certificat SSL per tal de que tota la informació que intercanvieu amb la web ens i us arribi encriptada per tal de protegir les comunicacions.

Utilitzem els serveis d’empreses de protecció de servidors web (cloudflare i imunify360) a més de fer còpies de seguretat encriptades diàries de les dades de la web.